FANN. ONLINE verzorgt visuele en tekstuele content creatie
Close

Content creatie

Overtuig met beeld en tekst

Werk aan je content strategie

De kracht van goede content is enorm. Een goed framework bij webdesign is belangrijk, maar content is uiteindelijk wat opvalt en overtuigt. Hetzelfde geldt voor je social kanalen, nieuwsbrieven en offline uitingen. Je wil altijd met passende beelden en de juiste tone-of-voice naar buiten treden. Daarom is het super belangrijk dat je hier een vast template voor ontwikkelt, een content strategie dus!

 

Voor veel bedrijven is het structureel aanleveren van goede content een probleem. Teksten schrijven staat onderaan de to-do list en beeldmateriaal is een aantal weken na een fotoshoot zo’n beetje op. FANN. ONLINE verzorgt daarom niet alleen de adviserende en technische kant van je online marketing strategie, maar ook de uitvoerende: content creatie. Dit werkt super efficiënt omdat we op de hoogte zijn van al je online uitingen en dus precies weten wat er ontwikkeld moet worden.

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
IMG_1654 (2)

Aan de slag met content

Content creatie door FANN. ONLINE:

  • Foto- en videografie
  • SEO teksten en metadata
  • Interviews en blogartikelen
  • Bondige teksten voor Advertising en Socials
  • Visuele content creatie voor socials, website, nieuwsbrief, offline uitingen

Content is vaak het eerste wat opvalt en we moeten dus zorgen voor een uitstraling die bij jouw bedrijf past. Daar heb je een duidelijke huisstijl voor nodig die we structureel door kunnen voeren. Dat zorgt namelijk voor herkenning. Kan je huisstijl wel een opfrisbeurtje gebruiken? No worries, ook daar zorgt FANN. ONLINE voor!

Laat inspirerende (SEO) teksten schrijven

Bij content creatie denk je misschien gauw aan visuele conten, maar ook tekst is ontzettend belangrijk! Beeld grijpt en tekst behoudt de aandacht. Beide onderdelen verzorgt FANN. ONLINE en zorgt ervoor dat deze naadloos op elkaar aansluiten. Wil je aan de slag met vindbaarheid, dan zorgen we voor pakkende SEO teksten. Ook voor leuke interviews met personeel of juist korte, pakkende intro’s voor je nieuwsbrief ben je hier op het juiste adres!

SEO Strategie

Zoekmachine optimalisatie d.m.v. content en autoriteit

SEA Strategie

Inrichten en onderhouden campagnes

Webdesign

Realiseer of optimaliseer je online uitstraling

Social Media

Content strategie en campagnes

Branding

Logo en huisstijl - Concepting en rebranding

Content creatie

Web en Social Media content ontwikkeling

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!