Direct zichtbaar zijn met een SEA strategie van FANN. ONLINE
Close

SEA strategie

Direct zichtbaar in Google

Aan de slag met je Ads campagnes

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in de zoekmachine. Om  direct efficiënt te beginnen is het belangrijk om een zoekwoorden onderzoek uit te voeren. Op die manier komen we erachter waar jouw potentiële klant op zoekt en bij welke zoekresultaten jouw bedrijf dus zichtbaar moet zijn. 

 

Vervolgens gaan we hier campagnes met diverse soorten advertenties op inzetten. Deze advertenties zijn vanaf dat moment direct zichtbaar in Google en je zult dus meteen verkeer naar je website trekken en naamsbekendheid opbouwen onder relevante zoekers. Door deze data regelmatig te analyseren en de campagnes hierop bij te stellen, gaan we het klikbudget steeds efficiënter inzetten en blijft jouw business groeien!

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
SEA

Je SEA en SEO strategie combineren

Adverteren in de zoekmachine is natuurlijk een andere tak van sport van zoekmachine optimalisatie. Toch komt SEA goed van pas wanneer je organische posities wil verbeteren. Waarom? Dat ga ik je vertellen!

IMG_1595

Doelstellingen van SEA

SEA strategie uitrollen:

  • Potentiële klanten bereiken die je niet kent 
  • Direct meer verkeer naar je website
  • Naamsbekendheid opbouwen
  • Voortraject voor je SEO strategie

Met je SEA strategie kun je echt alle kanten op. Laat potentiële klanten kennis maken met je producten via Google Shopping en zorg dat je zichtbaar bent op zoekopdrachten naar jouw keuze via zoekcampagnes. Of haal vervolgens bezoekers die je website verlaten hebben alsnog over de streep met bijvoorbeeld een remarketing campagne.

Je SEA strategie combineren met SEO

Vaak combineren we Advertising met een SEO strategie. Waar je van SEA op de korte termijn resultaat ziet, duurt dat bij SEO wat langer en gaat er vooraf een grotere investering mee gemoeid. Om een goede inschatting te kunnen maken of dit het waard is, zet FANN. ONLINE vaak Ads campagnes in. We zien welke campagnes de beste conversie draaien en weten zo ook voor welke zoekwoorden het interessant is om een organische positie te krijgen. 

SEO Strategie

Zoekmachine optimalisatie d.m.v. content en autoriteit

SEA Strategie

Inrichten en onderhouden campagnes

Webdesign

Realiseer of optimaliseer je online uitstraling

Social Media

Content strategie en campagnes

Branding

Logo en huisstijl - Concepting en rebranding

Content creatie

Web en Social Media content ontwikkeling

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!

[caldera_form id="CF602688aa913f0"]