Webdesign en ontwikkeling met oog op Google - FANN. ONLINE
Close

Webdesign en ontwikkeling

Je online presentatie realiseren

Laat jezelf zien in de digitale wereld

Je website wordt vaak gezien als een opzichzelfstaand iets, maar dat is het verre van. Het geeft potentiële klanten een eerste gevoel bij jouw bedrijf en is dus echt essentieel. Het is de eerste stap om vertrouwen te wekken, kennis te delen en professionaliteit uit te stralen. Net zoals het offline belangrijk is dat je bedrijfspand er netjes bijstaat en de juiste informatie op de gevel staat, is dat online hetzelfde verhaal. Je wil hier hetzelfde professionele gevoel uitstralen en daarom gaan we deze twee uitingen met elkaar matchen.

 

Bij FANN. ONLINE kun je terecht voor webdesign inclusief ontwikkeling. Wil je de website laten ontwerpen, maar door een andere partij laten bouwen of juist zelf het ontwerp aanleveren? Ook dat is natuurlijk mogelijk! We starten altijd met het bespreken van je wensen, maar FANN. ONLINE daagt je daarbij ook direct uit. Door kritische vragen te stellen, komen we gegarandeerd tot nieuwe inzichten en uiteindelijk tot het beste resultaat. Een website is over het algemeen geen visitekaartje, maar een tool die we inzetten om jouw doelen te bereiken.

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
SEO

Wat is een backlink?

Ik leg je in deze blog op een simpele manier uit wat backlinks zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je deze gebruikt om je organische posities in Google te verbeteren.

SEO

Waarom een SEO analyse?

Meestal krijg je dan een rapportage van allerlei zaken die je kunt verbeteren aan je website, maar dan weet je nog niet hoe je dit uit gaat voeren. Kies daarom voor een partner die een SEO analyse maakt en de vervolgstappen oppakt.

IMG_1364 (2)

Webdesign door FANN. ONLINE

Ga voor super strak webdesign:

  • Uniek ontworpen in jouw huisstijl
  • Ingericht naar de richtlijnen van Google
  • Gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor jou als gebruiker als voor de bezoeker
  • Google Tools gekoppeld, dus altijd meetbare resultaten

FANN. ONLINE is gespecialiseerd in online marketing en biedt daarnaast webdesign als service aan. Deze projecten worden transparant uitbesteed aan een partner, waarbij Christy van FANN. ONLINE zorgt voor de algehele projectbegeleiding. Een aanspreekpunt zorgt namelijk voor een efficiënte werkwijze. Wil je toch met beide partijen om de tafel? Dat kan natuurlijk ook!

 

Combineren met een SEO strategie

Je bouwt een website met een reden en vaak is dat om nieuwe klanten te trekken of voor directe verkoop. Het is daarom erg belangrijk dat potentiële klanten de voordeur gaan vinden. Dit doe je door je website in te richten naar de richtlijnen van Google, zodat je website vaker bij relevante zoekopdrachten zichtbaar wordt. We brengen in kaart welke aspecten er nodig zijn en op welke manier we deze op de website moeten verwerken. Om dubbel werk te voorkomen doen we dit bij FANN. ONLINE graag voordat we starten met het bouwen van de website. Logisch toch!

SEO Strategie

Zoekmachine optimalisatie d.m.v. content en autoriteit

SEA Strategie

Inrichten en onderhouden campagnes

Webdesign

Realiseer of optimaliseer je website

Social Media strategie

Content strategie en campagnes

Branding

Logo en huisstijl - Concepting en rebranding

Content creatie

Web en Social Media content ontwikkeling

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!