Branding - Laat FANN. ONLINE jouw identiteit creëren
Close

Branding

Jouw identiteit creëren

Aan de slag met branding

Branding is een breed begrip waarbij de identiteit van jouw bedrijf of merk ontwikkeld wordt. We starten met een brainstormsessie. Door de juiste vragen te stellen kunnen we bijvoorbeeld je kernwaardes en doelgroep in kaart brengen. Zodra we alle antwoorden hebben, kunnen we aan de slag met branding. Dit kan voor een startup, maar natuurlijk ook voor een bestaand merk / bedrijf (rebranding).

 

Je kunt dan in eerste instantie denken aan je logo, huisstijl en kleurkeuzes, maar ook in bredere zin kan FANN. ONLINE voor je aan de slag. Welke tone-of-voice we in je SEO teksten en captions op social media terug laten komen bijvoorbeeld. We gaan ervoor zorgen dat alle content op elkaar aansluit, zowel visueel als tekstueel. Consistentie is key!

 

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
IMG_1532

Doelstellingen van SEO?

Hier kan FANN. ONLINE je mee helpen:

Branding is ontzettend belangrijk om je merk of bedrijf een identiteit te geven die altijd herkenbaar is. Dit begint met een logo en een huisstijl, maar bijvoorbeeld ook met een tone-of-voice. Deze voer je vervolgens door in al je (online) marketing uitingen.

Branding op elk niveau

Branding is een creatief proces waarin we jouw identiteit ontwikkelen. Dat betekent dat degene die dit uitvoert ook een stukje persoonlijkheid hierin achterlaat. Een andere grafisch designer zal nooit exact dezelfde huisstijl ontwikkeld hebben.  Laat je FANN. ONLINE je branding ontwikkelen, dan weet je zeker dat we je huisstijl in alle uitingen terug kunnen laten kome in één uitstraling i.p.v. dit door verschillende partijen te laten doen met elk een eigen handschrift. Van social media en webontwerpen tot offline uitingen zoals je gevelbedrukking en bedrijfskleding.

SEO Strategie

Zoekmachine optimalisatie d.m.v. content en autoriteit

SEA Strategie

Inrichten en onderhouden campagnes

Webdesign

Realiseer of optimaliseer je online uitstraling

Social Media

Content strategie en campagnes

Branding

Logo en huisstijl - Concepting en rebranding

Content creatie

Web en Social Media content ontwikkeling

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!