Structureel groeien met een SEO strategie van FANN. ONLINE
Close

SEO strategie

Zoekmachine optimalisatie

Aan de slag met je organische posities

SEO staat voor Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat je website zo goed mogelijk ingericht wordt naar de richtlijnen van Google. Dat zorgt er namelijk voor dat deze zoekmachine begrijpt hoe relevant je bent. Oftewel, je gaat hoger in de resultaten verschijnen bij interessante zoekopdrachten.

 

Om je SEO strategie optimaal te krijgen, zijn er heel wat aspecten waar we op moeten letten. Bijvoorbeeld op de geschreven content, de indeling van de menustructuur, de laadsnelheid, maar ook hoe ‘zwaar’ jouw domein meeweegt voor Google. Het is een combinatie van factoren die we op je website zelf aan kunnen passen en een stukje autoriteit opbouwen in het ‘wereldwijde web’.

 

Klinkt lastig? Laat dat maar aan FANN. ONLINE over!

Maak een afspraak

Jouw SEO strategie ontwikkelen?

Maak een afspraak
SEO

Kies de juiste SEO specialist

Er zitten heel wat haken en ogen aan zoekmachine optimalisatie, dus een professionele SEO specialist is een goede investering mocht je hiermee aan de slag willen gaan!

Personal

Hiephoi: één jaar FANN. ONLINE!

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat ik me inschreef bij de KvK, dus het is tijd voor een terugblik. Een jaar vol turbulentie, maar vooral hoogtepunten!

SEO

Wat is een backlink?

Ik leg je in deze blog op een simpele manier uit wat backlinks zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je deze gebruikt om je organische posities in Google te verbeteren.

IMG_1364 (2)

Organische posities verbeteren

  • Potentiële klanten bereiken die je niet kent
  • Meer gratis verkeer naar je website
  • Naamsbekendheid opbouwen
  • Straalt meer vertrouwen uit dan Ads

FANN. ONLINE zorgt er als SEO specialist voor dat we van A tot Z een SEO strategie uitzetten met deze doelstellingen. Ik breng in kaart waar de pijnpunten zitten in de huidige website. We maken samen een plan van aanpak en meten natuurlijk ondertussen de resultaten.

Starten met een SEO strategie

Bij een SEO strategie komen altijd een paar ‘standaard’ werkzaamheden kijken. Hiermee leggen we de basis voor je On Page strategie en zo zetten we de eerste stappen om organisch hoger in Google te komen.

Dit zijn de eerste stappen in het verbeteren van je organische posities. Naast de aanpassingen aan je eigen website, is het ook belangrijk om aan je autoriteit te bouwen. Dit doen we onder andere door een sterke linkbuilding strategie uit te zetten.

Samenwerken

Combineren met een SEA strategie

Wanneer we met de zoekmachine optimalisaties aan de slag gaan, starten we met een zoekwoorden onderzoek. Dit is de rode draad door zowel je SEO als SEA strategie. Het mooie van SEA is dat je hier op korte termijn gemakkelijker resultaat mee kunt boeken. De data die we daaruit halen, kunnen we goed gebruiken voor je SEO strategie. Zo werken we zo efficiënt mogelijk!

Eens kletsen en kijken wat FANN. ONLINE jou zou adviseren?

SEO Strategie

Zoekmachine optimalisatie d.m.v. content en autoriteit

SEA Strategie

Inrichten en onderhouden campagnes

Webdesign

Realiseer of optimaliseer je online uitstraling

Social Media

Content strategie en campagnes

Branding

Logo en huisstijl - Concepting en rebranding

Content creatie

Web en Social Media content ontwikkeling

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!