Lees meer over het concept en de start van FANN. ONLINE
Close

Fann það

IJslands voor ‘gevonden’

‘Vinden’ en ‘gevonden worden’ lopen eigenlijk als rode draad door het leven. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar juist ook zakelijk gezien. Waardevolle connecties leggen, je eigen kracht ontdekken en op het juiste moment zichtbaar zijn. Om zomaar wat voorbeelden te noemen.

 

Vanuit deze gedachte is Christy FANN. ONLINE gestart. Zij begeleidt alle projecten persoonlijk en zorgt voor een optimale SEO en SEA strategie. Daarnaast kun je bij FANN. ONLINE terecht voor diverse andere diensten zoals grafische vormgeving, webdesign, foto- en videografie en social campagnes. Je online marketing strategie wordt dus verzorgd door diverse specialisten met één vast aanspreekpunt.

De FANN. ONLINE Community

Christy

Christy

Eigenaar, projectbegeleider en SEO / SEA specialist

Bibi

Bibi

Grafisch designer: content creatie en webdesign

Jamie

Jamie

Fotograaf: Sfeerbeelden en productfotografie

Goos

Goos

Kampioen stokken vangen tijdens de lunch

FANN. ONLINE door Christy

Als dochter van een ondernemer maakte ik al vroeg kennis met de waarde van de juiste contacten vinden, mensen verbinden en samenwerken. Nu heel wat jaren later hou ik me als SEO specialist bezig met vindbaarheid, oftewel zoekmachine optimalisatie. Op een compleet andere manier, speelt ook hier ‘vinden en verbinden’ weer constant een rol.

 

Ik heb lange tijd nagedacht hoe ik deze twee eigenschappen als één kracht naar buiten kon brengen. Toen had ik het gevonden: samenwerkingen tot stand brengen op gebied van online marketing.

 

Vinden en Verbinden. Jonge, gedreven partijen aan tafel kunnen zetten bij opdrachtgevers die allemaal hun eigen expertise én creativiteit meebrengen. In te zetten als losse bouwsteentjes of één geheel, adviserend of uitvoerend en zelfs aansluitend als derde partij op bestaande samenwerkingen.

 

FANN. ONLINE is de uitkomst van deze gedachte. Een perfecte mix van creativiteit, kennis, positieve energie, wederzijds respect en verbinding.

Fann það​ - 'Gevonden'. Ondanks dat ik me zakelijk graag begeef in een omgeving die constant in beweging is, kom ik in de natuur echt tot rust. Mijn reis naar IJsland is dan ook één van mijn mooiste ervaringen. De rust die dit land uitstraalt, de natuur die zo uniek is en hun gemeenschapszin, sluiten perfect aan bij de kernwaardes die FANN. ONLINE uitdraagt.