Bekijk hier de diensten van FANN. ONLINE
Close

Diensten

Zo laten we jouw bedrijf
online groeien

Er is niet een weg naar Rome en dan geldt ook voor online succes! Een efficiënte online strategie is allesomvattend, van naamsbekendheid creëren tot directe sales en van een gebruiksvriendelijke website tot autoriteit verkrijgen in de zoekmachine. Met jouw doel voor ogen, zoeken we uit welke prikkel we via welk kanaal uit moeten zetten en op welk moment. Benieuwd wat FANN. ONLINE voor jouw business kan betekenen?

SEO strategie

Zoekmachine optimalisatie d.m.v. content en autoriteit

SEA strategie

Inrichten en onderhouden campagnes

Webdesign

Realiseer of optimaliseer je business online

Social Media strategie

Content strategie en campagnes

Branding

Logo en huisstijl - Concepting en rebranding

Content creatie

Web en Social Media content ontwikkeling

Online succesvol worden en blijven

FANN. ONLINE helpt jouw bedrijf online op de kaart zetten en zorgt ervoor dat dit zo blijft. De wereld online verandert ontzettend snel en zodoende is het belangrijk om je strategie goed uit te denken, maar ook regelmatig bij te stellen. Dit doen we niet op gevoel, maar op basis van kennis, ervaring en vooral veel data.

 

We starten met een creatieve brainstormsessie waarna FANN. ONLINE de juiste specialisten aansluit. Ieder doet onderzoek binnen zijn vakgebied, denk aan concurrentie- website- en zoekwoord analyses. Vervolgens worden deze uitkomsten samengebracht tot  een complete online strategie. Deze strategie rol ik (Christy, eigenaresse FANN. ONLINE) samen met je uit. Over welke dienst je ook vragen hebt, je kunt altijd rechtstreeks bij mij terecht en hebt maar een contactpersoon. Dit zorgt ervoor dat we korte lijntjes houden en snel kunnen schakelen. Easypeasy toch!

 

Vrijblijvend sparren? Neem snel contact op