Ga voor een social media strategie van FANN. ONLINE
Close

Social Media

Content strategie en campagnes

Bouw een community rondom je merk

Je social kanalen zijn niets zonder een strategie en sterke content. Bij FANN. ONLINE verzorgen we de hele weg naar succes op social media. Deze kanalen horen een verlengde van je bedrijf te zijn met een persoonlijk karakter. We gaan dus eerst strategisch aan het werk: bepalen wie je doelgroep is, wat zij willen zien van je bedrijf en welke content en kanalen daar vervolgens bijpassen.

 

Ook zullen we verwachtingen schetsen: gaan we voor naamsbekendheid en het bouwen van een community of direct voor keiharde sales? Met deze doelen voor ogen kunnen we een strategie bepalen: hoe vaak in de week gaan we posten? Gaan we alleen organisch aan de slag of starten we ook met campagnes? Het antwoord hierop is afhankelijk van externe factoren, maar ook van wat jij mogelijk acht binnen je bedrijf. Zodra we dit allemaal in beeld hebben, zetten we een ijzersterke strategie neer.

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
IMG_1693 (1)

Social media uitbesteden

Social Media mogelijkheden:

  • Advies en maatwerk strategie
  • Content creatie en planning
  • Van A tot Z ontzorgd inclusief likes en reacties
  • Betaalde campagnes uitwerken en onderhouden

Je kunt FANN. ONLINE voor verschillende social media doeleinden inzetten. Zo kunnen we adviserend te werk gaan en alleen gezamenlijk een contentkalender uitwerken, maar ook de content verzorgen of zelfs je kanaal van A tot Z uit handen nemen. Een ding is zeker, structurele aandacht is ontzettend belangrijk. Jij bepaalt in hoeverre je FANN. ONLINE hiervoor in wil zetten.

De juiste content is een must

Social media marketing draait om persoonlijke netwerken en interactie tussen echte mensen. We willen de juiste doelgroep aanspreken en personen triggeren om deel te nemen aan jouw community. Hier is maar een oplossing voor en dat is goede content! Content die opvalt, informeert en uitdaagt. Daarnaast is het belangrijk dat direct duidelijk is dat deze content bij jouw bedrijf hoort. Een universele huisstijl voor zowel je website, social media als offline kanalen is dus een must. Bij FANN. ONLINE kunnen we content creëren voor al je uitingen.

SEO Strategie

Zoekmachine optimalisatie d.m.v. content en autoriteit

SEA Strategie

Inrichten en onderhouden campagnes

Webdesign

Realiseer of optimaliseer je website

Social Media strategie

Content strategie en campagnes

Branding

Logo en huisstijl - Concepting en rebranding

Content creatie

Web en Social Media content ontwikkeling

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!