Goede backlinks kopen bij een SEO specialist | FANN. ONLINE
Close

Kwalitatieve backlinks kopen

Aan de slag met linkbuilding

Duurzame posities creëren

Wil je goede backlinks kopen, dan ben je waarschijnlijk al wat verder in je SEO strategie. Heb je On Page alles al geoptimaliseerd of kun je ook nog wel wat hulp gebruiken bij het optimaliseren van je eigen website? Ook daarvoor ben je bij FANN. ONLINE aan het juiste adres! Direct met linkbuilding starten kan natuurlijk ook. Ik maak kosteloos een analyse voor je om te schatten hoeveel kwalitatieve backlinks nodig zijn om een autoritair linkprofiel te creëeren en te winnen van je concurrenten.

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
SEO

Wat is een backlink?

Ik leg je in deze blog op een simpele manier uit wat backlinks zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je deze gebruikt om je organische posities in Google te verbeteren.

SEO

Waarom een SEO analyse?

Meestal krijg je dan een rapportage van allerlei zaken die je kunt verbeteren aan je website, maar dan weet je nog niet hoe je dit uit gaat voeren. Kies daarom voor een partner die een SEO analyse maakt en de vervolgstappen oppakt.

SEA

Je SEA en SEO strategie combineren

Adverteren in de zoekmachine is natuurlijk een andere tak van sport van zoekmachine optimalisatie. Toch komt SEA goed van pas wanneer je organische posities wil verbeteren. Waarom? Dat ga ik je vertellen!

IMG_1595

Op een slimme manier backlinks plaatsen

Wil je met linkbuilding starten, ga dan niet zomaar her en der wat backlinks plaatsen. Het is allereerst belangrijk om naar kwaliteit te kijken en dus goede backlinks te plaatsen. Toch is het ook niet slim om in grote getale kwalitatieve backlinks te plaatsen naar eenzelfde pagina met dezelfde anchortekst. Het is heel belangrijk om een natuurlijk linkprofiel te creëeren, zoals deze ook organisch tot stand gekomen was. Dat is natuurlijk hoe Google uiteindelijk organische posities bedoeld heeft. Super belangrijk dus om daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Met welke factoren FANN. ONLINE allemaal rekening houdt, lees je hieronder.

Backlinks kopen bij een SEO specialist

Bij FANN. ONLINE ben je er zeker van dat je een SEO strategie afneemt bij een specialist die van A tot Z kennis heeft van zoekmachine optimalisatie. Dit is belangrijk, want voorafgaand aan het plaatsen van backlinks is het goed om te bekijken of je website goed geoptimaliseerd is. Daarnaast is het ook belangrijk om goed in beeld te brengen vanuit welke basis je begint met linkbuilding. 

Werk vanuit een strategie

De stappen bij het uitrollen van een linkbuilding strategie zijn de volgende:

Stap 1:

Hebben we in beeld naar welke pagina’s je backlinks wil plaatsen? Dan ga ik eerst checken of deze SEO technisch goed in elkaar zitten. Mocht dat niet het geval zijn, valt daar al de eerste winst te behalen.

Stap 2:

Vervolgens ga ik het linkprofiel van je website bekijken. Heb je al eens eerder besloten backlinks te kopen of bestaat je website al wat langer? Dan heb je altijd een bestaand linkprofiel. Kloppen de verhoudingen tussen de pagina’s? Zien de anchortekstverhouding er natuurlijk uit? Wat voor kwaliteiten en aantallen zijn er geplaatst? Op die manier weten we vanuit welke basis we moeten werken en misschien moeten we zelfs wat bestaande backlinks verwijderen.

Stap 3:

Daarna ga ik de linkprofielen van de grootste concurrenten analyseren en vergelijken met die van jouw website. Zoals ik heb bekeken waar de uitdagingen bij jouw linkprofiel liggen, kan ik dat ook bij concurrenten. De gaten die zij laten vallen, benutten wij als kansen!

Stap 4:

Ik ga vervolgens een budget afgeven wat we idealiter inzetten om de concurrent op alle vlakken te verslaan.

Stap 5:

In de praktijk hebben we natuurlijk altijd met een budget te maken, dus de kans is groot dat we hier uiteindelijk niet mee aan de slag gaan. Dat is voor mij nu net een mooie uitdaging! We gaan namelijk bepalen voor welke zoekwoorden we het meeste rendement kunnen behalen binnen budget en daarvoor gaan we kwalitatieve backlinks plaatsen. Zodra je op deze zoekwoorden goed gaat scoren, zul je online meer succes behalen en zo komt er vanzelf meer budget vrij voor hoog concurrerende zoekwoorden.

 

Zoals je ziet komt er veel meer kijken bij een sterke linkbuilding strategie dan alleen goede backlinks kopen. Kies daarom voor een samenwerking met FANN. ONLINE! Ik ben open en eerlijk over de werkzaamheden die ik verricht en je weet precies wat je kunt verwachten voor welk budget.

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!