Linkbuilding uitbesteden aan een specialist | FANN. ONLINE
Close

Linkbuilding uitbesteden

Werk aan je autoriteit

Aan de slag met Off Page SEO

De juiste SEO strategie is erg belangrijk en daar horen een aantal werkzaamheden standaard bij. Zo zijn er diverse optimalisaties die je op je eigen website door gaat voeren, maar je zult ook met off page SEO aan de slag moeten. Dit fenomeen wordt ook wel linkbuilding genoemd en is een aardig technisch verhaal. Daarom is linkbuilding uitbesteden aan een partij die hierin gespecialiseerd is eigenlijk een must. Wil je er toch wat meer over weten, lees dan vooral verder!

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
SEO

Wat is een backlink?

Ik leg je in deze blog op een simpele manier uit wat backlinks zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je deze gebruikt om je organische posities in Google te verbeteren.

SEO

Waarom een SEO analyse?

Meestal krijg je dan een rapportage van allerlei zaken die je kunt verbeteren aan je website, maar dan weet je nog niet hoe je dit uit gaat voeren. Kies daarom voor een partner die een SEO analyse maakt en de vervolgstappen oppakt.

SEA

Je SEA en SEO strategie combineren

Adverteren in de zoekmachine is natuurlijk een andere tak van sport van zoekmachine optimalisatie. Toch komt SEA goed van pas wanneer je organische posities wil verbeteren. Waarom? Dat ga ik je vertellen!

IMG_1670

Linkbuilding uitbesteden aan de juiste partij

Nadat je On Page optimalisaties hebt doorgevoerd op je website, kun je organische posities verder verbeteren d.m.v. linkbuilding. Dit houdt in dat er sterke backlinks geplaatst worden naar je website, waardoor Google in gaat zien dat jij autoritair bent voor een belangrijk zoekwoord. Het algoritme van Google wordt steeds slimmer, dus het gaat helaas niet meer alleen om het aantal domeinen dat verwijst naar je website. Tegenwoordig moet je rekening houden met aantallen, kwaliteiten, maar ook met verhoudingen tussen pagina’s en geloofwaardige anchorteksten.

Ga voor efficiëntie

Linkbuilding uitbesteden werkt dus vaak een stuk efficiënter dan dat je er zelf mee aan de slag gaat. Het is natuurlijk wel belangrijk om linkbuilding uit te besteden aan een partij die hier echt in gespecialiseerd is. Niet elk online marketing bureau heeft veel kennis van SEO en binnen deze tak van sport is linkbuilding ook nog een vak apart.

Linkbuilding uitbesteden aan FANN. ONLINE

Wil je linkbuilden uitbesteden en overweeg je FANN. ONLINE, dan hoop ik je met het volgende te overtuigen:

  • ik heb van A tot Z verstand van SEO. Dat houdt in dat ik je zowel On Page bij kan staan, als bij het uitwerken van een maatwerk strategie.
  • FANN. ONLINE bestaat pas sinds september 2020, maar ik heb ook daarvoor al vele bedrijven mogen voorzien van sterke én duurzame posities. Van MKB’ers die graag regionaal willen scoren tot multinationals die op hoog concurrerende zoekwoorden of zelfs internationaal willen ranken.
  • je kunt ervoor kiezen om mij adviserend in te schakelen, of ook uitvoerend. Ik ga graag de uitdaging aan om de optimalisaties op je website persoonlijk door te voeren.
  • je kiest voor een persoonlijke samenwerking, want je hebt altijd met mij, Christy, te maken en kunt me rechtstreeks bereiken. Geen ticketsystemen, telkens een andere collega aan de lijn of 9 tot 5 mentaliteit!

Linkbuilden uitbesteden aan FANN. ONLINE betekent dus een langdurige, persoonlijke samenwerking. Dat betekent niet dat je vastzit aan een contract. Ik blijf mezelf maandelijks uitdagen om binnen het afgesproken budget de beste resultaten te behalen voor jouw website. Samenwerken vanuit wederzijds vertrouwen en positiviteit! Nog niet helemaal overtuigd? Dan zal het kostenplaatje je wellicht verrassen!

Linkbuilding uitbesteden kosten

Niets is zo divers als het uurtarief van de online marketing branche, dus welke maatstaven hanteer je nu om te bepalen of je met een goede partij in zee gaat? Lastig! Goedkoop is duurkoop gaat zeker niet altijd op. Het kan namelijk goed zijn dat een SEO specialist een stuk duurder is via een groot bureau i.v.m. hogere overheadkosten dan iemand die aan de eettafel jouw SEO strategie uitwerkt. Uiteindelijk heeft dat niets met een betere kennis te maken natuurlijk. Ik zou proberen om altijd met een partij te werken die alle facetten van SEO beheerst en daarnaast open en eerlijk is over de werkwijze én met vaste prijzen i.p.v. uurtarieven werkt aangezien je dan weet wat linkbuilding uitbesteden gaat kosten. FANN. ONLINE dus! 😉

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!