SEO optimalisatie door een SEO expert | FANN. ONLINE
Close

SEO optimalisatie

Word succesvol in Google

Voer een duidelijke strategie

Kun je wel wat hulp gebruiken bij SEO zoekmachine optimalisatie? Dan ben je bij FANN. ONLINE op het juiste adres! Je SEO optimaliseren bestaat namelijk uit verschillende aspecten waarvoor je de werkzaamheden in de juiste volgorde uit zult moeten voeren. Verder op de pagina vind je diverse SEO optimalisatie tips. Wees gerust, ik kan je hiermee van A tot Z helpen. Dat betekent dat je zowel de On Page optimalisaties uit handen kunt geven, als Off Page.

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
SEO

Wat is een backlink?

Ik leg je in deze blog op een simpele manier uit wat backlinks zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je deze gebruikt om je organische posities in Google te verbeteren.

SEO

Waarom een SEO analyse?

Meestal krijg je dan een rapportage van allerlei zaken die je kunt verbeteren aan je website, maar dan weet je nog niet hoe je dit uit gaat voeren. Kies daarom voor een partner die een SEO analyse maakt en de vervolgstappen oppakt.

SEA

Je SEA en SEO strategie combineren

Adverteren in de zoekmachine is natuurlijk een andere tak van sport van zoekmachine optimalisatie. Toch komt SEA goed van pas wanneer je organische posities wil verbeteren. Waarom? Dat ga ik je vertellen!

IMG_1364 (2)

Waarom SEO zoekmachine optimalisatie

In eerste instantie creëer je een website om je bezoekers te informeren over je producten of diensten en deze richt je dus zo gebruiksvriendelijk mogelijk in. Door je SEO te optimaliseren zorg je er ook voor dat Google je website zo goed mogelijk kan lezen. Deze zoekmachine kan steeds meer begrijpen van de inhoud van jouw pagina’s en bepaalt uiteindelijk welke plaats jij in de resultaten krijgt.

Belangrijk dus dat je website zo goed mogelijk ingericht wordt naar de maatstaven van Google, zonder dat dit iets aan de gebruiksvriendelijkheid afdoet natuurlijk. Om efficiënt met je SEO optimalisatie aan de slag te gaan, zullen we een aantal stappen doorlopen. Onderstaand wat SEO optimalisatie tips die je natuurlijk door FANN. ONLINE uit kunt laten voeren.

SEO optimaliseren: tips en werkzaamheden

De eerste stap die we moeten zetten is het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek. Hiermee brengen we in kaart waar jouw potentiële klant op zoekt en hoe vaak dit gebeurt. Vervolgens gaan we gezamenlijk bepalen welke zoektermen we willen verwerken in de website. Hiervoor ontwikkel ik een menustructuur waar alle pagina’s met zoekwoorden zo optimaal mogelijk in naar voren komen. De volgende SEO optimalisatie is dat we de pagina’s zelf optimaliseren, zowel technisch als qua content. Hiervoor laat je SEO teksten schrijven. Dit kun je zelf oppakken, maar kun je ook uitbesteden aan FANN. ONLINE.

SEO optimaliseren met linkbuilding

Bovenstaand is in het kort omschreven wat je On Page gaat doen qua SEO zoekmachine optimalisatie. Al die tijd meten we de posities op alle relevante zoekwoorden, zodat we goed in beeld hebben wat onze werkzaamheden voor effect hebben. Her en der kunnen we nog wat bijschaven, maar de volgende stap is Off Page SEO. We gaan Google laten zien dat jij autoritair bent op belangrijke zoekwoorden door backlinks te plaatsen naar jouw website, zodat je in positie zult stijgen. Ik zal het maar vast verklappen, hier zitten vaak de meeste SEO optimalisatie kosten in. 

 

Zorg voor een geloofwaardig linkprofiel

Het is belangrijk dat linkbuilding goed uitgevoerd wordt. Niet alleen omdat er vaak een aardig prijskaartje aan hangt, maar ook omdat je dingen ‘stuk’ kunt maken en zo je posities benadeelt. Als je SEO laat optimaliseren door FANN. ONLINE weet je zeker dat er altijd vanuit een maatwerk strategie gewerkt wordt. Vooraf wordt er een analyse gemaakt van je linkprofiel en zo hebben we precies in beeld waar de verbeterpunten zitten. Vaak heeft dit niet alleen met kwantiteit van backlinks te maken, maar juist met de kwaliteit en ook de natuurlijk verhoudingen tussen pagina’s en anchorteksten. Klinkt lastig? FANN. ONLINE pakt het graag voor je op!

 

SEO optimalisatie kosten

Officieel zijn alle organische posities ‘gratis’, waar advertenties in Google geld kosten. In de praktijk klopt dit natuurlijk niet, omdat je in eerste instantie je website goed in moet richten en daarnaast vaak nog structureel linkbuilding toe moet passen. De SEO optimalisatie kosten voor je eigen website (On Page) zijn eenmalig, behalve als je bijvoorbeeld je assortiment uitbreidt en er nieuwe pagina’s geoptimaliseerd moeten worden. De SEO optimalisatie kosten voor Off Page komen helaas regelmatiger voor. Uiteindelijk wil je een natuurlijke aanwas van backlinks, dus is het verstandig om variabel gedurende de maand te plaatsen. Bij FANN. ONLINE werken we met een maandbudget, maar let op: je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Handig toch!

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!