SEO uitbesteden aan een SEO expert | FANN. ONLINE
Close

SEO uitbesteden

Aan de slag met een efficiënte strategie

Schakel een professional in

Wil je graag je website optimaliseren zodat je beter vindbaar bent in Google, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Je SEO uitbesteden is dan een goede oplossing. Bij FANN. ONLINE kun je terecht voor alle onderdelen van SEO optimalisatie. Wil je sommige werkzaamheden zelf uitvoeren, zoals bijvoorbeeld teksten schrijven, kan dat natuurlijk ook! Je neemt alleen af waar jij behoefte aan hebt.

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
SEO

Wat is een backlink?

Ik leg je in deze blog op een simpele manier uit wat backlinks zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je deze gebruikt om je organische posities in Google te verbeteren.

SEO

Waarom een SEO analyse?

Meestal krijg je dan een rapportage van allerlei zaken die je kunt verbeteren aan je website, maar dan weet je nog niet hoe je dit uit gaat voeren. Kies daarom voor een partner die een SEO analyse maakt en de vervolgstappen oppakt.

SEA

Je SEA en SEO strategie combineren

Adverteren in de zoekmachine is natuurlijk een andere tak van sport van zoekmachine optimalisatie. Toch komt SEA goed van pas wanneer je organische posities wil verbeteren. Waarom? Dat ga ik je vertellen!

IMG_1670

Diverse onderdelen binnen SEO

Vaak wordt er bij het woordje SEO maar aan één onderdeel gedacht, namelijk On Page SEO. Dit zijn alle optimalisaties die je op je eigen website kunt doorvoeren en deze zijn zeker belangrijk. Echter is er een tweede onderdeel genaamd Off Page SEO die nog een stuk belangrijker is. Hiermee gaan we namelijk aan Google laten zien dat we autoritair zijn voor een zoekwoord. We starten altijd met On Page, waarna we gaan bepalen of Off Page nodig is en in welke mate.

De eerste stappen bij zoekmachine optimalisatie

We starten met het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek. Op deze manier weten we precies waar jouw potentiële klant op zoekt en ook hoe vaak dat maandelijks gebeurt. Daarna bepalen we samen welke zoekwoorden je belangrijk genoeg vindt om te verwerken op de website. Ik ga er dan voor zorgen dat er een SEO vriendelijke menustructuur komt en alle pagina’s zowel technisch als qua content ingericht worden naar de maatstaven die Google hanteert. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van je On Page SEO strategie. Ga je SEO uitbesteden, dan is het goed om je te beseffen dat dit pas de eerste fase is.

SEO uitbesteden aan een allround SEO specialist

Vaak vinden klanten de On Page werkzaamheden al lastig, maar wanneer ik ze vertel over Off Page willen ze zeker hun SEO uitbesteden. Waar we bij On Page bovenstaande aanpassingen verwerken op de website, ga je bij Off Page juist met andere websites aan de slag. Dit fenomeen heet linkbuilding. We gaan andere websites laten linken naar jouw website waardoor Google inziet dat jouw website écht relevant is voor een zoekterm.

Dit klinkt simpeler dan dat het is, want het gaat hierbij niet zozeer alleen om het grootste aantal, maar ook om de kwaliteit van die websites, of de juiste anchorteksten gebruikt worden en in welke mate we naar welke pagina’s linken. Dit is een aardig technisch verhaal en zoek ik voor je uit door een linkprofiel analyse uit te voeren. Zodra dit gebeurd is, heb ik = precies in beeld wat we moeten doen om van jouw concurrent te winnen. Met deze strategie ga ik op zoek naar de juiste websites in mijn netwerk die we hiervoor in moeten zetten. Als je dit één voor één zou moeten doen, zou dit een stuk minder efficiënt zijn, dus ik zou zeggen, SEO uitbesteden én kosten besparen.

 

SEO uitbesteden kosten

Voor niets komt de zon op! Helaas gaat je SEO uitbesteden wat kosten. Deze zijn helemaal afhankelijk van welke werkzaamheden je zelf op wil pakken en uit wil laten voeren. De kosten voor On Page SEO zijn over het algemeen eenmalig, behalve wanneer je nieuwe pagina’s wil laten optimaliseren natuurlijk. De kosten voor Off Page SEO zijn over het algemeen doorlopend. Om een natuurlijk linkprofiel te creëren zullen we met enige regelmaat backlinks moeten plaatsen i.p.v. één keer veel. Daarnaast staat de concurrentie ook niet stil. Wil je graag weten wat SEO uitbesteden jou gaat kosten? Neem even contact op en we bespreken je wensen!

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!