Hoog in Google komen met een SEO expert | FANN. ONLINE
Close

Hoog in Google

Verbeter je organische posities

Een effectieve SEO strategie

Wil je jouw website hoog in Google krijgen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan zit je bij FANN. ONLINE helemaal op de juiste plek! Ik verzorg een SEO strategie van A tot Z waarmee je hoog in Google gaat komen. Zodra we weten welke zoektermen jouw potentiële klant intypt, gaan we deze zowel technisch als in de content verwerken op de website. Vervolgens gaan we aan de slag met linkbuilding. Een vak apart, maar na ervaring met tientallen domeinen van groot tot klein in zo’n beetje elke branche denkbaar, weet ik zeker dat ik je kan helpen!

Maak een afspraak

Snel naar de top van Google?

Maak een afspraak
SEO

Wat is een backlink?

Ik leg je in deze blog op een simpele manier uit wat backlinks zijn en waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je deze gebruikt om je organische posities in Google te verbeteren.

SEO

Waarom een SEO analyse?

Meestal krijg je dan een rapportage van allerlei zaken die je kunt verbeteren aan je website, maar dan weet je nog niet hoe je dit uit gaat voeren. Kies daarom voor een partner die een SEO analyse maakt en de vervolgstappen oppakt.

SEA

Je SEA en SEO strategie combineren

Adverteren in de zoekmachine is natuurlijk een andere tak van sport van zoekmachine optimalisatie. Toch komt SEA goed van pas wanneer je organische posities wil verbeteren. Waarom? Dat ga ik je vertellen!

IMG_1532

Je website hoog in Google

Dit is tegenwoordig het vraagstuk van elk bedrijf, ‘hoe kom ik in de top van Google’. Deze zoekmachine heeft een geheim algoritme, maar we weten wel dat het heel belangrijk is dat Google jouw website zo goed mogelijk kan lezen. Dit doen we door je website zowel technisch als qua content in te richten naar relevante zoektermen. Welke zoektermen we kiezen, blijkt uit stap 1, een zoekwoorden onderzoek. Om echt hoog in Google te komen, zul je er ook voor moeten zorgen dat andere websites over jou ‘praten’, zodat je laat zien dat jij autoritair bent in jouw vakgebied. Ook daar is een techniek voor!

De eerste stappen

De aanpassingen die je op je eigen website doorvoert heten ook wel On page SEO werkzaamheden. Deze voer je altijd uit voordat je aan Off Page SEO begint, want hiermee leg je een sterke basis. Voor sommige zoektermen is de vervolgstap misschien niet eens nodig en sta je direct hoog in Google, voor andere wel. Dan weten we in ieder geval dat we er On Page niets meer aan kunnen verbeteren. Je positie hangt uiteindelijk ook af van hoe sterk concurrenten zijn op dat specifieke zoekwoord. Vandaar ook dat een maatwerk strategie echt van belang is, zeker als we op topposities mee willen spelen.

Zo kom je hoog in Google: linkbuilding

Off Page SEO heet ook wel linkbuilding. Zoals de benaming al zegt, we gaan links bouwen naar je website. Dit gebeurt ook op natuurlijke wijze, zoals Google het eigenlijk bedoeld heeft. Vandaar dat dit principe je organische posities beïnvloedt. Door andere websites te betalen om een link naar je website te plaatsen, kun je het linkprofiel vergroten. FANN. ONLINE helpt je hierbij door niet alleen naar de aantallen te kijken die we moeten plaatsen, maar ook naar de kwaliteit en de verhoudingen van de anchorteksten en URLs die we op die websites zetten. Wat voor jouw domein werkt, blijkt uit een linkprofiel analyse en een vergelijking met concurrenten die hoog in Google staan. Met deze kennis weten we goed waar de verbeterpunten zitten.

 

Resultaten meten en bijstellen

Zodra we aan de slag gaan met het optimaliseren van je website meten we de posities. Op die manier zien we goed wat onze On Page aanpassingen teweegbrengen en hebben we zoveel mogelijk informatie zodra ik een linkbuilding strategie ga bepalen. Hoe hoger in Google we moeten concurreren, hoe lastiger en hoe belangrijker dat we vanuit een strategie werken. In theorie is alles mogelijk, maar in de praktijk werken we vaak met een budget. FANN. ONLINE zorgt er daarom voor dat we vooraf een realistisch beeld hebben voor welke zoekwoorden een toppositie haalbaar is.

Even sparren of direct samenwerken?

Heb je een uitdaging voor FANN. ONLINE? Neem contact op en we spreken elkaar snel!